Tetris Gratis - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri amuzante cu Tetris Gratis

Tetris online este un joc renumit si a fost construit in numeroase variante. In acest joc amuzant piesele sunt impinse din partea stanga a ecranului si cad treptat in abis. Scopul tau in tetris este sa selectezi grupuri de piese de aceeasi culoare astfel incat acestea sa dispara de pe ecran. Cu cat sunt mai putine piese la sfarsitul rundei cu atat scorul este mai mare.

Instructiuni Tetris Gratis:
mouse

Adaugat la data 17 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 25,953

4.37 4.37 4.37 4.37 4.37
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Tetris Gratis
Tetris Gratis

Jocuri asemanatoare

Joc Amuzant cu Vaca
Joc Amuzant cu Vaca
Mulge vacile pana nu e prea tarziu si varsa laptele in vasul din stanga, altfel explodeaza! Foloseste sagetile pentru deplasare si SPACEBAR pentru a le mulge si a varsa laptele!
Britney la tinta
Britney la tinta
nvata sa tragi cu arcul folosind-o pe Britney pe post de tinta. Nu-ti face griji daca frumoasa domnisoara se raneste, chirurgia estetica poate face minuni. Urmareste cele doua sageti care se misca pe ecran si apasa pe STOP atunci cand vrei sa le opresti in pozitia corecta.
Colorezi Fetita
Colorezi Fetita
Coloreaz-o pe aceasta mica fetita , care si ea la randul ei adora sa coloreze . Un joc perfect pentru copii mici , un joc in care ei se vor relaxa.
Joc amuzant de zburat
Joc amuzant de zburat
Zboara impreuna cu pilotul nostru viteaz si aterizeaza cat mai departe de platforma. In functie de distanta parcursa in acest joc obtii un punctaj cu care poti sa te clasezi in cartea recordurilor.
Locul de Munca
Locul de Munca
Scopul este sa parcurgi toate casutele si sa ajungi primul la final. Fiecare mutare se va efectua dupa aruncarea zarului. Atunci cand nimeresti o casuta in care se afla un desen, vei primi o pedeapsa sau vei fi avansat.