Tetris Gratis - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri amuzante cu Tetris Gratis

Tetris online este un joc renumit si a fost construit in numeroase variante. In acest joc amuzant piesele sunt impinse din partea stanga a ecranului si cad treptat in abis. Scopul tau in tetris este sa selectezi grupuri de piese de aceeasi culoare astfel incat acestea sa dispara de pe ecran. Cu cat sunt mai putine piese la sfarsitul rundei cu atat scorul este mai mare.

Instructiuni Tetris Gratis:
mouse

Adaugat la data 17 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 24,177

4.36 4.36 4.36 4.36 4.36
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Tetris Gratis
Tetris Gratis

Jocuri asemanatoare

Sub Acoperire
Sub Acoperire
Lucrezi sub acoperire ca fotograf. Va trebui sa le fotografiezi pe vedete in cele mai jenante momente ale acestora . Foloseste mouse-ul pentru a le putea fotografia , fiecare poza , va fi platita bine sau rau dupa cum aceasta este facuta .
Animale de Companie
Animale de Companie
Va plac animalele de companie? in acest joc amuzant trebuia sa adoptati un caine sau o pisica si sa aveti grija sa nu ii lipseasca nimic. Succes!
Salon pentru Animale
Salon pentru Animale
Tu esti un angajat la un salon de animale, in care animalele sunt rasfatate si sunt ingrijite cu dragoste. Ai foarte multi clienti trebuie sa cureti si sa ingrijesti animalele.
Marea Lovitura
Marea Lovitura
Scopul tau in acest joc amuzant este acela de a impinge cu putere, intr-un joc de rugby, un adversar mai puternic decat tine. In primul rand trebuie sa alegi echipa pentru care lupti; alege apoi echipa adversa.
Sparge Dovlecii
Sparge Dovlecii
Distruge dovlecii inainte ca ei sa creasca mari si sa bubuie!