Tetris Gratis - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri amuzante cu Tetris Gratis

Tetris online este un joc renumit si a fost construit in numeroase variante. In acest joc amuzant piesele sunt impinse din partea stanga a ecranului si cad treptat in abis. Scopul tau in tetris este sa selectezi grupuri de piese de aceeasi culoare astfel incat acestea sa dispara de pe ecran. Cu cat sunt mai putine piese la sfarsitul rundei cu atat scorul este mai mare.

Instructiuni Tetris Gratis:
mouse

Adaugat la data 17 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 24,569

4.37 4.37 4.37 4.37 4.37
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Tetris Gratis
Tetris Gratis

Jocuri asemanatoare

Coloreaza Case
Coloreaza Case
Ajuta-l pe Mickey Mouse sa isi transforme casa in cel mai tare club din oras.
Fotbal Penalty
Fotbal Penalty
Asigura victoria clubului de fotbal din care faci parte participand la competitia europeana de penalty. Scopul este sa dai goluri insa va trebui sa te ocupi si de aparare.
Tetris colorat
Tetris colorat
Joaca Tetris cu piese colorate! Ai la dispozitie multe niveluri pentru a depasi ultimul scor record. Secretul este sa rezisti cat mai mult si sa aranjezi piesele cat mai corect.
Joc Amuzant Oaia
Joc Amuzant Oaia
Un joc foarte amuzant in care tu va trebui sa tii oaia cat mai mult in aer . Cu cat o vei tine mai mult timp in aer cu atat numarul tau de puncte va fi mai mare
Curling Virtual
Curling Virtual
Scopul jocului este de a pune in miscare blocuri de piatra prevazute cu maner, si de a le directiona cat mai aproape de centrul tintei desenate pe gheata, denumita casa