Sasuke dress up - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri pentru fete cu Sasuke dress up

Sasuke asteapta sa-l imbraci pentru a incepe o noua aventura. Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tine apasat butonul din stanga al mouse-ului si cand ai gasit ce-ti doreai, tragi articolul si il potrivesti cu atentie.

Instructiuni Sasuke dress up:
mouse

Adaugat la data 22 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 8,159

4.75 4.75 4.75 4.75 4.75
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (9 Februarie 2011)
e tampit jocul
Reporteaza
Vizitator (7 Novembrie 2010)
ba e tare jocul dar e vechi eu sunt sasuke
Reporteaza
Vizitator (22 Octobrie 2010)
este frumos
Reporteaza
Vizitator (13 Septembrie 2010)
da
Reporteaza
Vizitator (11 Septembrie 2010)
vechi
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Sasuke dress up
Sasuke dress up

Jocuri asemanatoare

Barbie in Apartament
Barbie in Apartament
Barbie s-a mutat intr-un nou apartament luxos, dotat cu tot ce trebuie. Barbie fiind ocupata lasa in grija ta sa faci aranjamentele necesare pentru ca apartamentul ei sa fie cel mai frumos.
Coloreaza Bratz
Coloreaza Bratz
Yasmin, cea din trupa bratz, vrea sa fie colorata . Culorea i-a disparut in timpul concertului , iar de atunci ea este foarte trista .
Iepurasul se imbraca
Iepurasul se imbraca
In acest joc de dressup iepurasul Bunny are foarte multe hainute si nu stie in ce i-ar sta mai bine, da-i o mana de ajutor. In acest joc folosim mouse-ul. Ai doua meniuri in acest joc: unul in stanga cu categoriile de articole, iar unul in dreapta prin care selectezi articolele care vrei sa le poarte iepurasul Bunny.
Ciocanitoarea Woody
Ciocanitoarea Woody
In acest joc de dress up naravasa ciocanitoare Woody ne asteapta sa-i gasim o tinuta. Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tine apasat pe butonul din stanga mouse-ului cand ai gasit ce-ti doreai, il tragi si il potrivesti cu atentie.
Printesa Adelina
Printesa Adelina
Acest joc face parte din categoria jocuri printese si zane. Printesa Adeline isi petrece fiecare dupa-amiaza in gradina din fata palatului si este intotdeauna imbracata cu una din cele mai frumoase rochii pe care le are. Poti incerca si alte jocuri printese disney