Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,065

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Lanseaza Masina
Lanseaza Masina
Lanseaza masina pe transportor, ca sa treci de aceasta sectiune a drumului, care a cazut din cauza unor indundatii. Crezi ca esti in stare sa treci toate masinile? Este mai greu decat pare.
Masina de Livrari
Masina de Livrari
Trebuie sa livrezi o multime de marfa. Masina ta este inregistrata in baza de date ca fiind o masina furata, ceea ce e.. corect. Du-ti masina in cercurile de pe harta, incercand sa eviti radarele si accidentele.
Cursa in Desert
Cursa in Desert
Te afli in Sahara tunisiana, conduci masini de curse si iei parte la o cursa de masini. Testeaza limitele masinii tale si incearca sa scoti cel mai bun timp. Foloseste sagetile pentru a manevra masina si tasta SPACE pentru a frana. Poti incerca si alte jocuri raliuri.
Masini in Hawaii
Masini in Hawaii
Participi la o cursa cu masini in hawai . Te intreci cu prietenul, va trebui sa ii arati ca esti superior lui. Foloseste tastele directionale.
Curse cu Atv-uri
Curse cu Atv-uri
O aventura noua te asteapta si multe nivele de dificultate in care obstacolele sunt la tot pasul. Foloseste sageata SUS pentru a accelera, sageata JOS pentru a da inapoi, sageata STANGA pentru a te lasa pe spate si sageata DREAPTA pentru a te lasa pe fata, iar pentru a schimba directia tasta SPACE. Acesta este doar un joc din seria jocuri cu atv.