Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,138

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Cursa Disney
Cursa Disney
Personajele Disney: Goofy, Scrooge, Daisy, Minnie, Clarabelle, Donald si Mickey te asteapta sa ii ajuti sa castige cursa. In acest joc vom folosi mouse-ul. Masina o vom misca tinand cat mai aproape cursorul mouse-ului de masina . Pentru a prinde fulgerele apasam butonul stanga al mouse-ului. Pauza putem lua miscand cursorul mouse-ului cat mai departe de masina.
Fii Campion
Fii Campion
Masinile sunt placerea ta.Ai acum ocazia sa te afirmi, dar masina ta nu prea are suspensii bune.
Mania Vitezei
Mania Vitezei
O cursa incendiara si o masina foarte puternica sunt elementele care transforma acest joculet flash intr-o provocare. Depaseste masinile care iti stau in cale si evita petele de ulei.
Tirul de Coca Cola
Tirul de Coca Cola
In acest joc cu camioane ai ocazia de a fi soferul unui tir care este incarcat cu o bautura foarte bune, Coca Cola. Misiunea ta in acest joc de transport este de a ajunge la destinatie cu camionul intreg. AI grija insa daca vei lovi camionul de 3 ori jocul se va termina. Trebuie sa te feresti de obstacolele de pe traseu si sa eviti accidentele cu celelalte masini de pe sosea.
Need For Extreme
Need For Extreme
Un nou joc nfs. Jocuri extreme doar pentru tine in care trebuie sa te duci cu masina ta de curse si termina primul! Setea pentru viteza si pericol face jocul si mai captivant. Treci de toate obstacolele din drum. Foloseste-te de mouse pentru a conduce masina. Poti incerca de asemenea o gramada de jocuri de viteza.