Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 2,978

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Lanseaza Masina
Lanseaza Masina
Lanseaza masina pe transportor, ca sa treci de aceasta sectiune a drumului, care a cazut din cauza unor indundatii. Crezi ca esti in stare sa treci toate masinile? Este mai greu decat pare.
Soferul Beat
Soferul Beat
Acest sofer este beat, dar totusi merge pe strada ca si cum n-ar avea nimic. Incearca sa-l ti sub control sa nu faca ceva prostii, deoarece de la astfel de faze incep marile accidente.
Dispari in 60 de secunde
Dispari in 60 de secunde
In acest joc te afli in pielea cunoscutului Randall. Scopul tau este sa furi 10 masini si sa recuperezi 200.000 de dolari pentru a plati cautiunea fratelui tau Kip. Ai la dispozitie doar 60 de secunde pentru fiecare masina in parte. Pe ecran este afisata si o harta care iti indica pozitia ta si a garajului unde se afla masinile.
Need For Extreme
Need For Extreme
Un nou joc nfs. Jocuri extreme doar pentru tine in care trebuie sa te duci cu masina ta de curse si termina primul! Setea pentru viteza si pericol face jocul si mai captivant. Treci de toate obstacolele din drum. Foloseste-te de mouse pentru a conduce masina. Poti incerca de asemenea o gramada de jocuri de viteza.
Drifturi cu Mercedes
Drifturi cu Mercedes
In acest joc cu masini mercedes tu trebuie sa faci cele mai bune drifturi, insa nu cu orice masina ci chiar cu o masina mercedes. Ai 60 de secunde pentru a realiza cele mai bune drifturi