Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,161

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Masina Herbie
Masina Herbie
Termina aceasta cursa pe primul loc. Conduci o super broscuta de clasa, insa desi concurezi impotriva masinilos nascar te poti considera in avantaj, deoarece broscuta ta poate sa sara spre deosebire de celelalte masini.
Diesel and Death
Diesel and Death
Participa la aceasta cursa infernala. Daca vrei sa castigi trebuie sa alegi intre o cursa dificila dar corecta si una usoara dar care presupune sa iti distrugi adversarul. Reincarca rezervorul cu motorina adunand canistrele.
Drag Racer
Drag Racer
Acest joc face parte din seria jocuri masini de viteza. Concureaza cu celelalte masini de cursa, modifica-ti masina, cumpara componente si schimba-ti interiorul si exteriorul. Poti incerca si alte jocuri multe cu masini.
Cainele la Politie
Cainele la Politie
Elibereaza catelul din masina in care este captiv. Ai grija la celelalte masini din trafic.
Tunezi Alfa Romeo
Tunezi Alfa Romeo
Modifica o masina clasica, ca si acest Alfa Romeo, si transform-o in regina Salonului Auto, unde toate privirile vor fi atintite pe aceasta masina. Producatorii iti vor fi recunoscatori, daca vanzarile lor vor creste, si poate vei primi chiar si un premiu, drept cel mai talentat om care modifica masini.