Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,237

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Carmageddon
Carmageddon
Conduci fie o masina de politie fie o masina luxoasa. Scopul tau e sa calci cat mai multi oameni in 90 secunde. Incearca si alte jocuri noi cu masini si vei avea parte de multe surprize.
Tuneaza ferrari Enzo
Tuneaza ferrari Enzo
Ferrari Enzo, este o super masina, de serie mica, care este vanduta numai colectionarilor de Ferrari. Tuneaza aceasta masina si vezi ce iese dintr-un monstru foarte scump cu cateva accesorii.
Cursa cu Jetski
Cursa cu Jetski
Te afli pe apa cu una dintre animalutele alese de tine si trebuie sa le intreci pe celelalte animale care concureaza impotriva ta pe acele jet ski-uri
Cursa pe Gheata
Cursa pe Gheata
In acest joc cu masini rapide conduci o masina venita parca din viitor, ce este special conceputa pentru a rezista drumurilor accidentate sau acoperite cu gheata. In acest joc tu conduci aceasta masina pe un teren plin de gheata, zapada si crevase. In acest joc ce face parte din seria de jocuri cu masini gratis ai dreptul la 5 incercari pentru a trece toate nivele. Daca vei distruge complet masina de 5 ori, jocul se va termina. Trebuie sa folosesti Sagetile pentru a controla aceasta masina speciala, parca ireala.
Masina de Livrari
Masina de Livrari
Trebuie sa livrezi o multime de marfa. Masina ta este inregistrata in baza de date ca fiind o masina furata, ceea ce e.. corect. Du-ti masina in cercurile de pe harta, incercand sa eviti radarele si accidentele.