Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,141

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Cursele Auto
Cursele Auto
Micro Racer este un joc online din categoria jocuri masini noi. Un distractiv joc cu masini cu telecomanda . Concureaza alaturi de calculator in campionat Micro Racer. Pentru a trece in nivelurile urmatoare incearca sa termini pe primul loc. Instructiuni : foloseste sa sagetile pentru a controla masina iar pentru a creste in viteza tine apasata tasta Space.Un super joc online.
Autobuzul Londonez
Autobuzul Londonez
Vrei sa fii sofer de autobuz? Aici ai ocazia sa ne dovedesti cat de bun esti.
Curse cu Atv-uri
Curse cu Atv-uri
O aventura noua te asteapta si multe nivele de dificultate in care obstacolele sunt la tot pasul. Foloseste sageata SUS pentru a accelera, sageata JOS pentru a da inapoi, sageata STANGA pentru a te lasa pe spate si sageata DREAPTA pentru a te lasa pe fata, iar pentru a schimba directia tasta SPACE. Acesta este doar un joc din seria jocuri cu atv.
Masini de formula 1
Masini de formula 1
Este un joc cu masini sport in care important este sa eviti masinile din fata ta pentru a continua cursa. Foloseste sagetile pentru a manevra masina, evita masinile din fata ta si castiga cursa. Poti incerca si alte jocuri formula 1.
Cursa de Gheata
Cursa de Gheata
Iata o intrecere de masini in care iarna este adversarul cel mai greu de invins. Scoate cel mai bun timp si iesi invingator.