Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,209

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Tunezi Audi
Tunezi Audi
Sigur ai vazut cate un Audi Q7 prin oras plimbandu-se cu stilul lui inconfundabil si te-ai intrebat cum ar arata putin modificat. Ei bine acum ai ocazia sa incerci sa tunezi aceasta super masina, si sa vezi cum arata cu cateva piese schimbate pe ea
Jocuri de tunat Ferrari
Jocuri de tunat Ferrari
Acest joc face parte din cea mai cunoscuta categoria de jocuri de pe net, jocuri cu masini. In acest joc ai ocazia de a tuna un ferrari rosu. Poti face un tunning exterior si sa faci masina sa arate asa cum iti place tie si asa cum ai vrut tu dintotdeauna sa arate un ferrari. In acest joc cu masini tunate pentru a putea aranja ferrari-ul trebuie sa folosesti mouse-ul.
Cursa cu Superstaruri
Cursa cu Superstaruri
Incearca sa intri in competitie cu toata lumea ca sa poti dovedi tuturor ca esti un campion celebru de necontestat
Masini de formula 1
Masini de formula 1
Este un joc cu masini sport in care important este sa eviti masinile din fata ta pentru a continua cursa. Foloseste sagetile pentru a manevra masina, evita masinile din fata ta si castiga cursa. Poti incerca si alte jocuri formula 1.
Curse cu Mazda
Curse cu Mazda
Esti pe zapada cu masina si incerci sa faci niste drifturi. Concureaza la drifturi cu o masina Mazda si sigur vei castiga toate cursele auto.