Masini Aro - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Masini Aro

Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone

Instructiuni Masini Aro:
sageti

Adaugat la data 19 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,322

3.67 3.67 3.67 3.67 3.67
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (16 Mai 2010)
slut
Reporteaza
Vizitator (8 Aprilie 2010)
\


sal


Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Masini Aro
Masini Aro

Jocuri asemanatoare

Jocuri Masini Trabant
Jocuri Masini Trabant
Oare cum te descurci sa conduci o masina Trabant in Bucuresti. Hai sa vedem ce timp poti sa scoti pe drumurile din Bucuresti. Foloseste sagetile pentru a manevra masina , tasta CTRL pentru viteza Nitro si tasta SHIFT pentru frana. Obiectivul tau este sa scoti un timp cat mai bun. De asemea te invitam sa incerci jocuri cu cele mai rapide masini.
Drifturi cu Mercedes
Drifturi cu Mercedes
In acest joc cu masini mercedes tu trebuie sa faci cele mai bune drifturi, insa nu cu orice masina ci chiar cu o masina mercedes. Ai 60 de secunde pentru a realiza cele mai bune drifturi
Autobuzul Londonez
Autobuzul Londonez
Vrei sa fii sofer de autobuz? Aici ai ocazia sa ne dovedesti cat de bun esti.
Masini Dodge
Masini Dodge
Incearca sa controlezi masina si culege toate steguletele din labirint. Miscarile masinii sunt restrictionate. Nu poti intoarce, poti doar schimba liniile prin locurile goale.
ATV Extreme
ATV Extreme
Cursa pe nivele cu ATV-uri, unde culegi tot felul de semne marcate cu X pentru mai multe puncte. Incearca sa termini toate nivelele in cel mai scurt timp posibil, si vezi daca esti cel mai bun la acest joc, comparandu-ti timpii cu al altor copii.