Triunghiul Bermudelor - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Triunghiul Bermudelor

Descopera secretul din Triunghiul Bermudelor si gaseste o modalitate de a scapa.

Instructiuni Triunghiul Bermudelor:
mouse

Adaugat la data 18 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,348

4.30 4.30 4.30 4.30 4.30
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (12 Martie 2010)
salut
eu sunt curios de triunghi oare ce e?
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Triunghiul Bermudelor
Triunghiul Bermudelor

Jocuri asemanatoare

Puzzle Slider
Puzzle Slider
Slider Mania este un miniclip care are la baza ideea de puzzle dar care se joaca diferit. De aceasta data, piesele nu trebuie potrivite liber pe plansa ci pot fi mutate in careu utilizand casuta libera.
Puzzle cu Hanah Montana
Puzzle cu Hanah Montana
Un joc de puzzle cu Miley Cyrus.Miley Cyrus s-a nascut pe 23 noiembrie 1992 in Nashviile. Joaca rolul Hannei Montana in filmul Hanah Montana .
Puzzle cu Animale
Puzzle cu Animale
In acest joc deosebit ce face parte din categoria jocuri puzzle vei avea cateva puzzle-uri usoare de rezolvat. Ai de ales din o multime de imagini cu: animale, pasari, diferite peisaje. In acest puzzle pentru copii trebuie sa folosesti doar mouse-ul pentru a reface imaginea.
The majesty of colors
The majesty of colors
Bine ai venit in lumea unei creaturi care se afla in adancuri. Tu vei fi cel care o sa o controleze si o sa o ajute sa descopere mai mult depsre lumea din jur. Fiecare element care trece prin vazduh sau pe apa poate sa fie atins de tine cu ajutorul tentaculului acestei creaturi. La inceput nu o sa stii excat despre ce este vorba insa cu timpul pe masura ce povestea avanseaza o sa fii cu siguranta captivat de aceasta poveste unica in lumea minunatelor jocuri on line.
Puzzle cu Patratele
Puzzle cu Patratele
Selecteaza grupuri de patratele de aceeasi culoare astfel incat acestea sa dispara de pe ecran. Simbolurile ramase se vor regrupa si trebuie iarasi selectate. Acest joc tetris se termina cand nu mai ramane nicio piesa pe ecran.