Triunghiul Bermudelor - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Triunghiul Bermudelor

Descopera secretul din Triunghiul Bermudelor si gaseste o modalitate de a scapa.

Instructiuni Triunghiul Bermudelor:
mouse

Adaugat la data 18 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,645

4.33 4.33 4.33 4.33 4.33
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (12 Martie 2010)
salut
eu sunt curios de triunghi oare ce e?
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Triunghiul Bermudelor
Triunghiul Bermudelor

Jocuri asemanatoare

Asambleaza patratul
Asambleaza patratul
Acest joculet simpatic iti testeaza atentia si capacitatea de concentrare. Selecteaza grupuri de cubulete de aceeasi culoare, acestea vor fi eliminate de pe plansa si vor permite altor piese sa se uneasca. Scopul final este sa golesti plansa de cuburi si sa obtii cat mai multe puncte
The majesty of colors
The majesty of colors
Bine ai venit in lumea unei creaturi care se afla in adancuri. Tu vei fi cel care o sa o controleze si o sa o ajute sa descopere mai mult depsre lumea din jur. Fiecare element care trece prin vazduh sau pe apa poate sa fie atins de tine cu ajutorul tentaculului acestei creaturi. La inceput nu o sa stii excat despre ce este vorba insa cu timpul pe masura ce povestea avanseaza o sa fii cu siguranta captivat de aceasta poveste unica in lumea minunatelor jocuri on line.
Puzzle African Mask
Puzzle African Mask
Potriveste piesele din partea dreapta a imaginii astfel incat sa formezi o imagine completa a unei masti africane. Poti utiliza spatiul din stanga pentru a muta piesele. Succes!
Jungla cu Fructe
Jungla cu Fructe
Scopul tau in acest joc este sa grupezi cat mai multe fructe pentru a le scoate din cadru si sa aduni cat mai multe puncte.
Block drop
Block drop
Cu ajutorul sagetilor controlezi deplasarea pe blocurilor de cristal. Scopul final este sa ajungi pe cristalul cu tabla de sah care te va duce la urmatorul level. Folositi sagetile, pentru a sari cate un spatiu, iar cu tasta control puteti sari doua spatii