Triunghiul Bermudelor - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Triunghiul Bermudelor

Descopera secretul din Triunghiul Bermudelor si gaseste o modalitate de a scapa.

Instructiuni Triunghiul Bermudelor:
mouse

Adaugat la data 18 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 3,586

4.30 4.30 4.30 4.30 4.30
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (12 Martie 2010)
salut
eu sunt curios de triunghi oare ce e?
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Triunghiul Bermudelor
Triunghiul Bermudelor

Jocuri asemanatoare

Puzzle cu Mica Sirena
Puzzle cu Mica Sirena
Un joc puzzle mica sirena. Ajut-o pe sirena sa scape de Ursula gasind perechile cartilor cu personajele din desenele animate "Mica Sirena". Foloseste mouse-ul si intoarce cartile dand click stanga pe fiecare carte. Este un super puzzle online.
Puzzle cu Vrajitori
Puzzle cu Vrajitori
Foloseste mouse-ul pentru a fixa directia si apasa butonul stanga pentru a trimite steluta. Grupeaza cate trei sau mai multe stelute pentru a fi eliminate si aduna bonusurile.
Puzzle cu ET
Puzzle cu ET
In acest joc nou puzzle iti propunem ceva inedit. In acest joc extra vei fi nevoit sa refaci o imagine cu extraterestri. Acest joc are un grad de dificultate ridicat pentru ca aproape toate piesele contin ochi si urechi de extraterestru si esti usor indus in eroarea. Incearca sa obtii un timp cat mai bun pentru ca cu cat timpul este mai scurt, cu atat punctajul tau va fi mai mare, si vei putea urca in top. In acest puzzle 2009 trebuie sa folosesti doar mouse-ul.
Puzzle cu Popeye
Puzzle cu Popeye
Vestitul Popey Marinarul te invita la un joc de puzzle. Obiectivul tau este sa asezi piesele acolo unde se potrivesc in peisaj.
Asambleaza patratul
Asambleaza patratul
Acest joculet simpatic iti testeaza atentia si capacitatea de concentrare. Selecteaza grupuri de cubulete de aceeasi culoare, acestea vor fi eliminate de pe plansa si vor permite altor piese sa se uneasca. Scopul final este sa golesti plansa de cuburi si sa obtii cat mai multe puncte