Conduci un Trabant - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Conduci un Trabant

Oare cum te descurci sa conduci o masina Trabant in Bucuresti. Hai sa vedem ce timp poti sa scoti pe drumurile din Bucuresti. Foloseste sagetile pentru a manevramasina , tasta CTRL pentru viteza Nitro si tasta SHIFT pentru frana. Obiectivul tau este sa scoti un timp cat mai bun, conducand o masina clasica. Poti incerca si alte jocuri noi cu masini.

Instructiuni Conduci un Trabant:
sagetile, shift, ctrl

Adaugat la data 14 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 4,525

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (26 Mai 2010)
ma dece nu merge jocul
Reporteaza
Vizitator (17 Martie 2010)
:@ :@ :@
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Conduci un Trabant
Conduci un Trabant

Jocuri asemanatoare

Drifturi cu Mercedes
Drifturi cu Mercedes
In acest joc cu masini mercedes tu trebuie sa faci cele mai bune drifturi, insa nu cu orice masina ci chiar cu o masina mercedes. Ai 60 de secunde pentru a realiza cele mai bune drifturi
Demolition Derby
Demolition Derby
Masina ta este cea mai frumoasa si mai performanta din lume. Tocmai din acesta cauza, parcarea ar trebui sa iti apartina in totalitate. Pentru a fi sigur de acest lucru, elimina orice alta masina care doreste sa ocupe un loc de parcare.
Masini de Epoca
Masini de Epoca
In acest joc ai de ales intre trei masini de epoca. Trebuie sa manevrezi masina astfel incat sa nu o lovesti. Foloseste sagetile pentru a manevra masina. Pentru a vedea, daca se face intuneric, apasa tasta SPACE.
Masini Maybach
Masini Maybach
Daca ai avea un Maybach in garaj ce transformari crezi ca i-ai putea face ca sa arate altfel decat o masina de lux. Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tine apasat pe butonul din stanga mouse-ului cand ai gasit ce-ti doreai, il tragi si il potrivesti cu atentie. Ultimul obiect pus va sta intotdeauna deasupra asa ca ai grija la ordinea in care le asezi.Poti incerca si alte jocuri cu super masini
Tunezi Dodge Viper
Tunezi Dodge Viper
Super masinile cum este aceasta nu au nevoie de modificari, deoarece arata foarte bine, din fabrica, insa daca vrei sa ai o masina unica in lume, ar fi bine sa schimbi cate ceva pe ea.