Conduci un Trabant - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Conduci un Trabant

Oare cum te descurci sa conduci o masina Trabant in Bucuresti. Hai sa vedem ce timp poti sa scoti pe drumurile din Bucuresti. Foloseste sagetile pentru a manevramasina , tasta CTRL pentru viteza Nitro si tasta SHIFT pentru frana. Obiectivul tau este sa scoti un timp cat mai bun, conducand o masina clasica. Poti incerca si alte jocuri noi cu masini.

Instructiuni Conduci un Trabant:
sagetile, shift, ctrl

Adaugat la data 14 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 4,775

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (26 Mai 2010)
ma dece nu merge jocul
Reporteaza
Vizitator (17 Martie 2010)
:@ :@ :@
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Conduci un Trabant
Conduci un Trabant

Jocuri asemanatoare

Pe pista
Pe pista
Spectatorii la cursa de masini au parcat autoturismele personale fara permisiunea organizatorilor si acum masinuta ta este blocata. Pentru a o putea scoate din parcare trebuie sa misti toate celelalte masini in asa fel incat drumul pana la iesire sa fie liber.
Cursa in Desert
Cursa in Desert
Te afli in Sahara tunisiana, conduci masini de curse si iei parte la o cursa de masini. Testeaza limitele masinii tale si incearca sa scoti cel mai bun timp. Foloseste sagetile pentru a manevra masina si tasta SPACE pentru a frana. Poti incerca si alte jocuri raliuri.
Masini cu Tehnologie
Masini cu Tehnologie
Esti intr-o cursa cu o masina dotata cu cea mai avansata tehnologie de pe pamant. Culege toate tuburile de nitro ca sa iti umplii tubul tau iar cand e plin apasa space pentru a porni nitroul!
Masini pe Autobahn
Masini pe Autobahn
In acest joc ce face parte din seria de jocuri cu masini de viteza ai parte de o provocare speciala, sa conduci pe Autobahn. Treci de celelaltle masini si incerca sa eviti accidentele! Daca vei termina cu bine acest joc nou cu masini inseamna ca esti un bun pilot de masini.
Motocicleta 3D
Motocicleta 3D
Este un joc 3d in care faci concurs cu o motocicleta ford si trebuie sa castigi cursa.