Broscuta - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri amuzante cu Broscuta

Trebuie sa ghidezi o broasca printre masini. Ai grija sa nu fie calcata de masini, pentru ca daca va fi calcata ea va muri si joculetul se va termina

Instructiuni Broscuta:
sagetile

Adaugat la data 9 Januarie 2010 de catre
Vizualizari: 2,414

3.00 3.00 3.00 3.00 3.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Broscuta
Broscuta

Jocuri asemanatoare

Skater
Skater
In acest mini joculet tu ai misiunea de a executa cat mai multe scheme pe un skateboard. Cu cat vei executa mai multe scheme cu atat vei strange mai multe puncte.
Jocul Fermierul
Jocul Fermierul
Daca te pasioneaza gradinaritul sau ti-ai dorit intotdeauna sa ai o ferma, sa poti cultiva legume si fructe, acum ai ocazia.
Broscuta 3D
Broscuta 3D
Acest joc face parte din categoria jocuri amuzante. Ajuta broscuta sa treaca strada si sa ajunga pe celalalt mal. In afara de acest joc poti incerca o multime de jocuri pentru copii.
Baseball cu pisica
Baseball cu pisica
Ai la dispozitie 10 incercari pentru a obtine un scor record. Punctajul se calculeaza in functie de corectitudinea loviturii si de distanta parcursa de mingea de baseball.
Britney la tinta
Britney la tinta
nvata sa tragi cu arcul folosind-o pe Britney pe post de tinta. Nu-ti face griji daca frumoasa domnisoara se raneste, chirurgia estetica poate face minuni. Urmareste cele doua sageti care se misca pe ecran si apasa pe STOP atunci cand vrei sa le opresti in pozitia corecta.