Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,352

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Puzzle Wrestling
Puzzle Wrestling
Rezolva acest interesant puzzle. Se joaca cu mouse-ul ,click si tii apasat butonul stanga pentru a misca piesele. Obiectivul tau este sa unesti piesele pana obtii poza
Word search 1
Word search 1
Faceti clic pe litere si sa gasiti cuvintele ascunse in puzzle pentru a goli din lista de cuvinte. Jocul se termina in cazul in care le-ati gasit pe toate. Alegeti dintr-o mare varietate de categorii. Bucurati-va de rezolvarea puzzle-ului!
Puzzle cu Jeleuri
Puzzle cu Jeleuri
Un joc care iti starneste apetitul. Daca esti un admirator al ducurilor colorate, mai exact a jeleurilor si te consideri indemanatic atunci trebuie sa incerci acest joc.
Puzzle Slider
Puzzle Slider
Slider Mania este un miniclip care are la baza ideea de puzzle dar care se joaca diferit. De aceasta data, piesele nu trebuie potrivite liber pe plansa ci pot fi mutate in careu utilizand casuta libera.
Whats wrong with this pictures
Whats wrong with this pictures
In acest joc trebuie sa vezi care sant diferentele intre ceve doua imagini, trebuie sa te grabesti esti contra cronometru