Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,414

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Colecteaza Pietrele Pietoase
Colecteaza Pietrele Pietoase
Ajuta-l pe Griswold sa colecteze cat mai multe pietre pretioase.
Puzzle cu 10 diferente
Puzzle cu 10 diferente
In acest joc puzzle ai doua imagini asemanatoare. Crezi ca poti sa gasesti cele zece diferente in imaginea din dreapta din jocul gaseste diferentele 3 ? Foloseste mouse-ul si dai click pe diferentele care le sesizezi in cele doua imagini aparent identice.
Puzzle Nblox
Puzzle Nblox
NBlox este o versiune bine realizata a cunoscutului joc Tetris. Regula este simpla: completeaza randurile miscand piesele sau rotindu-le astfel incat sa se potriveasca perfect in spatiile libere.
Puzzle cu Popeye
Puzzle cu Popeye
Vestitul Popey Marinarul te invita la un joc de puzzle. Obiectivul tau este sa asezi piesele acolo unde se potrivesc in peisaj.
Jocuri Puzzle Online
Jocuri Puzzle Online
In acest joc on line te poti juca puzzle pana te vei satura. In acest joc jigsaw trebuie sa refaci imaginea cu rechinul din stanga. Pentru a rezolva puzzle-ul ai la dispozitie un timp de 20 de minute. Atunci cand faci o mutare corecta o sa primesti 100 de puncte, iar pentru fiecare secunda ramasa o sa primesti cate 150 de puncte. Deci ar fi bine sa rezolvi puzzle-ul cat mai repede si vei fi sigur ca punctajul nu va fi depasit de nimeni.