Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,195

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Puzzle Nblox
Puzzle Nblox
NBlox este o versiune bine realizata a cunoscutului joc Tetris. Regula este simpla: completeaza randurile miscand piesele sau rotindu-le astfel incat sa se potriveasca perfect in spatiile libere.
Lantul de Bombe
Lantul de Bombe
In acest joc puzzle, tot ce trebuie sa faci este un lant de bombe care se detoneaza una de la alta, pentru a distruge tot ce este in nivel.
Puzzle cu Labirint
Puzzle cu Labirint
Scopul tau in acest joc este sa muti cele doua puncte stralucitoare astfel incat sa ajunga in locul stelutelor. Aceste puncte se misca simultan, de aceea trebuie sa fii atent sa nu cada in spatiile goale. Foloseste peretii galbeni pentru a repozitiona cele doua puncte astfel incat sa se potriveasca ambele in casutele de final.
Puzzle cu Mica Sirena
Puzzle cu Mica Sirena
Un joc puzzle mica sirena. Ajut-o pe sirena sa scape de Ursula gasind perechile cartilor cu personajele din desenele animate "Mica Sirena". Foloseste mouse-ul si intoarce cartile dand click stanga pe fiecare carte. Este un super puzzle online.
Puzzle Cosmic
Puzzle Cosmic
Scopul tau in acest joc este sa rotesti simbolurile cosmice astfel incat acestea sa dispara. Fiecare mutare iti va aduce puncte care te vor ajuta sa treci la nivelul urmator.