Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,385

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Dinastia Shanghai
Dinastia Shanghai
Acest joculet este o versiune a clasicului mahjongg dar care ofera o grafica imbunatatita. Formeaza perechi de piese de acelasi tip tinand cont de pozitionarea lor; poti alege doar piesele care au laturile din stanga si dreapta libere.
Potriveste Cateii
Potriveste Cateii
Iata un joculet distractiv dar care necesita o foarte buna memorie. Scopul este sa potrivesti imaginile astfe incat sa se formeze perechi. Dar pentru ca imaginile nu pot fi rotite decat cate 2 in acelasi timp, trebuie sa le memorezi pozitia.
Jungla cu Fructe
Jungla cu Fructe
Scopul tau in acest joc este sa grupezi cat mai multe fructe pentru a le scoate din cadru si sa aduni cat mai multe puncte.
Puzzle Cuburi 2
Puzzle Cuburi 2
Elimina grupurile de cuburi care au aceeasi culoare inainte ca randurile sa atinga partea superioara. Apasa pe simbolurile afisate in casuta POW pentru a obtine puncte, a incetini sau accelera jocul sau pentru a schimba culoarea cuburilor.
Puzzle cu Vrajitori
Puzzle cu Vrajitori
Foloseste mouse-ul pentru a fixa directia si apasa butonul stanga pentru a trimite steluta. Grupeaza cate trei sau mai multe stelute pentru a fi eliminate si aduna bonusurile.