Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,034

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Construieste Turnul
Construieste Turnul
Construieste un turn cat mai rezistent aranjand caramizile in ordine crescatoare de la varf la baza. Caramida de jos trebuie deci sa aiba cel mai mare numar. La sfarsitul jocului unul din turnuri va fi mai rezistent
Puzzle cu Zaruri
Puzzle cu Zaruri
Scopul tau este sa cuceresti toate teritoriile. In functie de numarul de jetoane de pe fiecare zona, poti prelua un teritoriu vecin daca ai mai multe piese dar poti pierde daca detii mai putine.
Puzzle cu Barbie
Puzzle cu Barbie
Aseaza piesele de puzzle ca sa refaci poza cu cele doua papusi Barbie. Se joaca cu ajutorul mouse-ului, click si tii apasat butonul stanga pentru a misca piesele. Obiectivul tau este sa unesti piesele pana obtii poza completa a celor doua papusi Barbie.
Puzzle cu Patratele
Puzzle cu Patratele
Selecteaza grupuri de patratele de aceeasi culoare astfel incat acestea sa dispara de pe ecran. Simbolurile ramase se vor regrupa si trebuie iarasi selectate. Acest joc tetris se termina cand nu mai ramane nicio piesa pe ecran.
Jocuri cu Yeti
Jocuri cu Yeti
Acesta este un joc funny in care ne intalnim cu un personaj foarte amuzant, Yeti. Misiunea ta in acest joc cu yeti este sa-l ajuti pe yeti sa arunci cu pinguinul cat mai sus.