Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,122

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Puzzle Slider
Puzzle Slider
Slider Mania este un miniclip care are la baza ideea de puzzle dar care se joaca diferit. De aceasta data, piesele nu trebuie potrivite liber pe plansa ci pot fi mutate in careu utilizand casuta libera.
Jocuri Puzzle Online
Jocuri Puzzle Online
In acest joc on line te poti juca puzzle pana te vei satura. In acest joc jigsaw trebuie sa refaci imaginea cu rechinul din stanga. Pentru a rezolva puzzle-ul ai la dispozitie un timp de 20 de minute. Atunci cand faci o mutare corecta o sa primesti 100 de puncte, iar pentru fiecare secunda ramasa o sa primesti cate 150 de puncte. Deci ar fi bine sa rezolvi puzzle-ul cat mai repede si vei fi sigur ca punctajul nu va fi depasit de nimeni.
Puzzle de Craciun
Puzzle de Craciun
Mos Craciun se pregateste sa ajunga la tine si sa iti daruiasca niste cadouri , la care tu nici nu te asteptai . In acest joc , va trebui sa il ajuti pe mos sa caute prin cadourile lui , acele cadouri care nu contin aceasta bomba , pe care va trebui sa o eviti.
Puzzle Mica Sirena
Puzzle Mica Sirena
Un joc puzzle mica sirena. Ajut-o pe sirena sa scape de Ursula gasind perechile cartilor cu personajele din desenele animate "Mica Sirena". Foloseste mouse-ul si intoarce cartile dand click stanga pe fiecare carte. In momentul cand ai intors doua carti identice acestea vor disparea. Incearca si alt puzzle cu sirenele. Este un super puzzle online.
Evadeaza din Hotel
Evadeaza din Hotel
Evadeaza din hotelul in care esti tinut prizonier. Obiectele din camera te pot ajuta sa scapi.