Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,308

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Potriveste Imaginile
Potriveste Imaginile
Iata un joculet distractiv dar care necesita o foarte buna memorie. Scopul este sa potrivesti imaginile astfe incat sa se formeze perechi. Dar pentru ca imaginile nu pot fi rotite decat cate 2 in acelasi timp, trebuie sa le memorezi pozitia.
Lantul de Bombe
Lantul de Bombe
In acest joc puzzle, tot ce trebuie sa faci este un lant de bombe care se detoneaza una de la alta, pentru a distruge tot ce este in nivel.
Puzzle cu Sonic
Puzzle cu Sonic
Un super joc cu sonic x acum intalnit intr-un puzzle. Unul dintre cele mai bune jocuri online cu sonic. Incearca-l si nu vei regreta. De asemenea ai de ales dintr-o marii categorii de jocuri gratuite.
Tara cu Puzzle
Tara cu Puzzle
Ajuta-l pe James Mahoggany sa-l invinga pe rivalul sau Gregory. Este un joc puzzle in care trebuie sa iti gasesti calea in fiecare aventura.
Puzzle Nblox
Puzzle Nblox
NBlox este o versiune bine realizata a cunoscutului joc Tetris. Regula este simpla: completeaza randurile miscand piesele sau rotindu-le astfel incat sa se potriveasca perfect in spatiile libere.