Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,209

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Puzzle cu Patratele
Puzzle cu Patratele
Selecteaza grupuri de patratele de aceeasi culoare astfel incat acestea sa dispara de pe ecran. Simbolurile ramase se vor regrupa si trebuie iarasi selectate. Acest joc tetris se termina cand nu mai ramane nicio piesa pe ecran.
Puzzle cu Cifre
Puzzle cu Cifre
Acest joc iti testeaza capacitatea de a aduna numere intr-un timp foarte scurt. Tabela contine cifre de la 1 la 9. In stanga acestei planse este afisat un numar si un cronometru.
Camera de Joaca
Camera de Joaca
Barbie are o noua camera in care se poate juca cu toate papusile. Vrea sa o decoreze si nu prea stie cum. Ajut-o pe papusa Barbie sa isi aranjeze mobila, jucariile
Jocuri Puzzle Online
Jocuri Puzzle Online
In acest joc on line te poti juca puzzle pana te vei satura. In acest joc jigsaw trebuie sa refaci imaginea cu rechinul din stanga. Pentru a rezolva puzzle-ul ai la dispozitie un timp de 20 de minute. Atunci cand faci o mutare corecta o sa primesti 100 de puncte, iar pentru fiecare secunda ramasa o sa primesti cate 150 de puncte. Deci ar fi bine sa rezolvi puzzle-ul cat mai repede si vei fi sigur ca punctajul nu va fi depasit de nimeni.
Traffic jam
Traffic jam
Rezolva acest puzzle cu masini, parcheaza masinile si fati loc spre iesire.