Puzzle Cuburi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle Cuburi

Elimina cat mai multe cuburi selectand grupurile de trei sau mai multe piese de aceeasi culoare. Apasa simbolurile aparute pe ecran deoarece te ajuta sa elimini mai repede anumite cuburi.

Instructiuni Puzzle Cuburi:
mouse

Adaugat la data 19 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 7,244

4.14 4.14 4.14 4.14 4.14
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (24 Januarie 2011)
p-a
Reporteaza
Vizitator (26 August 2010)
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle Cuburi
Puzzle Cuburi

Jocuri asemanatoare

Puzzle cu Cifre
Puzzle cu Cifre
Acest joc iti testeaza capacitatea de a aduna numere intr-un timp foarte scurt. Tabela contine cifre de la 1 la 9. In stanga acestei planse este afisat un numar si un cronometru.
Aseaza Bombele
Aseaza Bombele
Robotul acesta se ocupa doar de bombe. Aseaza-le in asa fel incat sa nu te zbori singur in aer, deoarece vei pierde jocul.
Puzzle Plumber
Puzzle Plumber
Roteste portiunile de teava astfel incat apa sa curga in canalul de evacuare. Atunci cand consideri ca bucatile de teava sunt perfect unite activeaza robinetul pentru a da drumul apei.
Puzzle cu Perle
Puzzle cu Perle
Vrajitorul tine in palma un numar de perle. Scopul este sa aduni aceste pietre pretioase intr-o anumita ordine astfel incat ultima perla sa ii ramana lui. Ai voie sa aduni maxim 3 perle de pe un singur rand.
Numerele Magice
Numerele Magice
Obiectivul tau in acest joc este sa gasesti numerele magice cu ajutorul unei penite fermecate.Cu cat gasesti mai multe numere , cu atat ai mai multe puncte.