Jocuri Haine de Seara - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri pentru fete cu Jocuri Haine de Seara

Ai organizat o iesire in oras cu prietenele tale. Pentru aceasta iesire trebuie sa ai o tinuta deosebita. Alege hainele potrivite. Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tii apasat pe butonul din stanga al mouse-ului si cand ai gasit ce-ti doreai, il tragi si il potrivesti cu atentie.

Instructiuni Jocuri Haine de Seara:
mouse

Adaugat la data 10 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,480

0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Jocuri Haine de Seara
Jocuri Haine de Seara

Jocuri asemanatoare

Jocuri Fete Makeover
Jocuri Fete Makeover
Cindy nu stie ce machiaj sa foloseasca pentru seara aceasta. Vrea sa iasa in oras cu prietenii si trebuie sa arate cat mai cool. Poti sa o ajuti?
Bugs Bunny se imbraca
Bugs Bunny se imbraca
Iti era dor de Bugs Bunny? Iata ca el te asteapta in acest joc de dress up sa-i alegi o tinuta care sa-l enerveze pe vanatorul Elmer Fudd. Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tine apasat pe butonul din stanga mouse-ului cand ai gasit ce-ti doreai, il tragi si il potrivesti cu atentie. Ultimul obiect pus va sta intotdeauna deasupra asa ca ai grija la ordinea in care le asezi.
Fetele la Intalnire
Fetele la Intalnire
Nicolle vrea sa mearga la o plimbare. Imbrac-o asa cum vrei tu. Foloseste mouse-ul.
Barbie si Zanele
Barbie si Zanele
Jocuri cu barbie, unde aceasta ia forma unei zana fermecate a naturii, si tu trebuie sa o imbraci in conformitate cu legile naturii
Intalnirea Fetelor
Intalnirea Fetelor
Se pregateste o intalnire intre fete...o mica discutie despre moda...poate si ceva barfa... Folosesti mouse-ul pentru a alege ceea ce-ti place, tii apasat pe butonul din stanga de la mouse cand ai gasit ce-ti doreai, il tragi si il potrivesti cu atentie.