Cursa auto Pepsi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa auto Pepsi

Un joc interesant in care trebuie sa le duci sticle de pepsi la oameni. Nu te lasa. Succes!

Instructiuni Cursa auto Pepsi:
sagetile

Adaugat la data 10 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 2,094

4.75 4.75 4.75 4.75 4.75
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa auto Pepsi
Cursa auto Pepsi

Jocuri asemanatoare

Distruge Radarul
Distruge Radarul
Primul episod al distrugerii de radare, care ii amuza pe multi oameni. Daca vrei sa mergi si tu linistit din cand in cand pe drum, trebuie prima oara sa scapi de politie si de camerele lor.
Conduci un Taxi
Conduci un Taxi
In acest joc cu masini 3d tu trebuie sa-lpe Abu sa treaca imposibilul examen de la TAXI CORP si sa devina sofer de taxi in New York. Invata regulile de circulatie si trece examenul. Urmeaza sagetile verzi pentru a reusi. Mult noroc! Poti incerca si alte jocuri masini 3d.
Gta cu Banditi
Gta cu Banditi
Condu masina in locul indicat.Scapa de elicopterul politiei. Apasa ZUM SPIEL in dreapta jocului jos.Apoi apasa spilen starten pentru a incepe.
Tunezi Alfa Romeo
Tunezi Alfa Romeo
Modifica o masina clasica, ca si acest Alfa Romeo, si transform-o in regina Salonului Auto, unde toate privirile vor fi atintite pe aceasta masina. Producatorii iti vor fi recunoscatori, daca vanzarile lor vor creste, si poate vei primi chiar si un premiu, drept cel mai talentat om care modifica masini.
Super curse cu masini
Super curse cu masini
Acesta este un exemplu clasic de joc de curse gen miniclip. Masinutele nu se distrug si nu raman fara benzina. Nici Michael Schumacher nu si-ar fi imaginat asemenea bolizi.