Cursa auto Pepsi - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa auto Pepsi

Un joc interesant in care trebuie sa le duci sticle de pepsi la oameni. Nu te lasa. Succes!

Instructiuni Cursa auto Pepsi:
sagetile

Adaugat la data 10 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,867

4.75 4.75 4.75 4.75 4.75
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa auto Pepsi
Cursa auto Pepsi

Jocuri asemanatoare

Masini Peugeot
Masini Peugeot
In acest joc nou ai un traseu greu care trebuie sa-l parcurgi cu o masina Peugeot intr-un timp record. Foloseste sagetile pentru a manevra masina si tasta SPACE pentru frana.
Jocuri 3d cu Moto
Jocuri 3d cu Moto
Acest joc face parte din categoria jocuri cu motociclete. Jucand acest joc iti vei dezvolta foarte mult reflexele. Daca depasesti o masina vei primi 50 de puncte, daca te va depasi o masina vei pierde 100 de puncte, daca prinzi bonusurile vei avea un plus de viteza iar daca vei termina cursa vei primi 2500 de puncte. Cel mai important lucru este sa castigi cursa deoarece iti va aduce cele mai multe puncte. Un joc 3d gratis care te va binedispune.
Conduci un Taxi
Conduci un Taxi
In acest joc cu masini 3d tu trebuie sa-lpe Abu sa treaca imposibilul examen de la TAXI CORP si sa devina sofer de taxi in New York. Invata regulile de circulatie si trece examenul. Urmeaza sagetile verzi pentru a reusi. Mult noroc! Poti incerca si alte jocuri masini 3d.
Soferul Beat
Soferul Beat
Acest sofer este beat, dar totusi merge pe strada ca si cum n-ar avea nimic. Incearca sa-l ti sub control sa nu faca ceva prostii, deoarece de la astfel de faze incep marile accidente.
Masini Aro
Masini Aro
Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone