Bile lipicioase - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri amuzante cu Bile lipicioase

Cerculetul alb din imagine este lipicios insa de el se prin doar bilele verzi. Bilele albastre le distrug complet pe cele verzi iar cele rosii sunt o adevarata bomba pentru cercul alb.

Instructiuni Bile lipicioase:
mouse

Adaugat la data 3 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 4,147

4.11 4.11 4.11 4.11 4.11
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (4 Martie 2011)
e urat jocu nici nu lam vazut :p
Reporteaza
Vizitator (1 Aprilie 2010)

Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Bile lipicioase
Bile lipicioase

Jocuri asemanatoare

Broscuta
Broscuta
Trebuie sa ghidezi o broasca printre masini. Ai grija sa nu fie calcata de masini, pentru ca daca va fi calcata ea va muri si joculetul se va termina
Tetris Gratis
Tetris Gratis
Tetris online este un joc renumit si a fost construit in numeroase variante. In acest joc amuzant piesele sunt impinse din partea stanga a ecranului si cad treptat in abis. Scopul tau in tetris este sa selectezi grupuri de piese de aceeasi culoare astfel incat acestea sa dispara de pe ecran. Cu cat sunt mai putine piese la sfarsitul rundei cu atat scorul este mai mare.
Joc Amuzant Tarzan
Joc Amuzant Tarzan
Un joc amuzant in care tarzan cel mic va trebui sa il gaseasca pe Tarzan cel adevarat . El va trebui sa sara de la o creanga pe alta , fara sa cada in apa . Un joc care va va oferi distractie maxima.
Marea Lovitura
Marea Lovitura
Scopul tau in acest joc amuzant este acela de a impinge cu putere, intr-un joc de rugby, un adversar mai puternic decat tine. In primul rand trebuie sa alegi echipa pentru care lupti; alege apoi echipa adversa.
Joc Amuzant Harold
Joc Amuzant Harold
Harold este o ratacita pe la portile raiului si care vrea sa ajunga acolo. Acesta trebuie sa indeplineasca un test inainte de a castiga statutul de vacuta sfanta. Ea trebuie sa le trimita rugaciuni magice oamenilor tristi sau disperati, in functie de cerintele lor.