Cursa ciudata - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa ciudata

Participa la aceasta cursa incendiara impotriva unui adversar de temut. Scopul este sa ajungi la linia de final primul. Secretul este sa iei curbele din scurt si sa nu il lasi sa te depaseasca. Succes!

Instructiuni Cursa ciudata:
sagetile

Adaugat la data 2 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,827

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa ciudata
Cursa ciudata

Jocuri asemanatoare

Cursa auto Pepsi
Cursa auto Pepsi
Un joc interesant in care trebuie sa le duci sticle de pepsi la oameni. Nu te lasa. Succes!
Parcarea perfecta
Parcarea perfecta
Daca in realitate nu ai reusit sa parchezi masina niciodata corect, poti sa exersezi prin intermediul acestui simulator bine realizat.
Tunezi Dodge Viper
Tunezi Dodge Viper
Super masinile cum este aceasta nu au nevoie de modificari, deoarece arata foarte bine, din fabrica, insa daca vrei sa ai o masina unica in lume, ar fi bine sa schimbi cate ceva pe ea.
Conduci un Trabant
Conduci un Trabant
Oare cum te descurci sa conduci o masina Trabant in Bucuresti. Hai sa vedem ce timp poti sa scoti pe drumurile din Bucuresti. Foloseste sagetile pentru a manevramasina , tasta CTRL pentru viteza Nitro si tasta SHIFT pentru frana. Obiectivul tau este sa scoti un timp cat mai bun, conducand o masina clasica. Poti incerca si alte jocuri noi cu masini.
Mini Raliu
Mini Raliu
In acest joculet cu masini ai ocazia de a participa la niste raliuri micute in care vei incerca sa-ti dovedesti abilitatile de sofer. Incearca sa scoti cel mai bun timp in acest joc cu masini 3d.