Cursa ciudata - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa ciudata

Participa la aceasta cursa incendiara impotriva unui adversar de temut. Scopul este sa ajungi la linia de final primul. Secretul este sa iei curbele din scurt si sa nu il lasi sa te depaseasca. Succes!

Instructiuni Cursa ciudata:
sagetile

Adaugat la data 2 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 2,041

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa ciudata
Cursa ciudata

Jocuri asemanatoare

Masinile Nebune
Masinile Nebune
Asa ceva sa nu incerci niciodata deoarece este foarte periculos, chiar daca ai mare nevoie de bani si asta este singura solutie. Sa mergi pe contrasens pe autostrada este o idee foarte proasta.
Jocuri Drifturi Auto
Jocuri Drifturi Auto
In acest joc masini trebuie sa faci cat mai multe dirfturi pentru a putea invinge adversarul. Ai de ales intre 2 optiune: o batalie intre 2 masini sau pe modul de timp. Eu as recomanda batalia deoarece iti pune in evidenta abilitatile. Se recomanda sa se foloseasca mouse-ul deoarece masina devine mai usor de controlat. Doar miscand mouse-ul spre stanga sau spre dreapta vei putea face cu masina drifturi controlate si cu click stanga vei putea pune frana. Ai de alea intre 3 masina una mai performanta ca alta.
Diesel and Death
Diesel and Death
Participa la aceasta cursa infernala. Daca vrei sa castigi trebuie sa alegi intre o cursa dificila dar corecta si una usoara dar care presupune sa iti distrugi adversarul. Reincarca rezervorul cu motorina adunand canistrele.
Masina Herbie
Masina Herbie
Termina aceasta cursa pe primul loc. Conduci o super broscuta de clasa, insa desi concurezi impotriva masinilos nascar te poti considera in avantaj, deoarece broscuta ta poate sa sara spre deosebire de celelalte masini.
Rent Cars
Rent Cars
Nu am stiut ca e asa de greu sa faci inchirieri masini , ajuta personajul prin birou sa faca inchirieri masini pentru a ajunge la afaceri la timp. Masini de inchiriat inchirieri masini inchiriere masini. Un joc logic despre inchirieri masini.