Cursa ciudata - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa ciudata

Participa la aceasta cursa incendiara impotriva unui adversar de temut. Scopul este sa ajungi la linia de final primul. Secretul este sa iei curbele din scurt si sa nu il lasi sa te depaseasca. Succes!

Instructiuni Cursa ciudata:
sagetile

Adaugat la data 2 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,886

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa ciudata
Cursa ciudata

Jocuri asemanatoare

Cursa cu Camionul
Cursa cu Camionul
Trebuie sa livrezi marfa intr-un interval de timp. Ar fi bine sa te grabeti. Ai grija insa la trafic si la drumul stricat, altfel iti avariezi camionul. Foloseste mouse-ul pentru a-ti misca camionul.
Masinile Armatei
Masinile Armatei
In acest joc cu soldati tu conduci o masina a armatei. Numai ca aceasta masina nu este una obisnuita, ci este un monstertruck. Misiunea ta in acest joc este de a ajunge la baza militara cat mai repede pentru a putea fi trimis in urmatoarea misiune. Obiectivul ta in acest joc militar este sa termini fiecare traseu la timp. In acest joc trebuie sa folosesti Sagetile.
Tiruri Turbo
Tiruri Turbo
Un joc de tiruri pentru pasionatii acestui tip de jocuri . Un joc cu tiruri foarte puternice fara remorca care ating viteze imense de pana la 200 KM/h .
Raliu cu Hummer
Raliu cu Hummer
Acesta este un joc din seria jocuri masini de teren. Puternicul autoturism Hummer e la dispozitia ta intr-o serie de curse nebunesti prin cele mai cunoscute locatii din America. Adrenalina si cai putere!
Pilotul de Curse
Pilotul de Curse
Autostrada Autbahn din Germania este renumita pentru vitezele mari pe care le poti prinde cu masina ta. Insa trebuie sa eviti alte masini mai incete si sa stai in viata cat mai mult.