Cursa ciudata - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa ciudata

Participa la aceasta cursa incendiara impotriva unui adversar de temut. Scopul este sa ajungi la linia de final primul. Secretul este sa iei curbele din scurt si sa nu il lasi sa te depaseasca. Succes!

Instructiuni Cursa ciudata:
sagetile

Adaugat la data 2 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,956

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa ciudata
Cursa ciudata

Jocuri asemanatoare

Motocicleta 3D
Motocicleta 3D
Este un joc 3d in care faci concurs cu o motocicleta ford si trebuie sa castigi cursa.
Masini cu Tehnologie
Masini cu Tehnologie
Esti intr-o cursa cu o masina dotata cu cea mai avansata tehnologie de pe pamant. Culege toate tuburile de nitro ca sa iti umplii tubul tau iar cand e plin apasa space pentru a porni nitroul!
Curse cu Hummer
Curse cu Hummer
Esti intr-un campionat de raliuri cu hummer si trebuie sa iti invingi toti oponentii. Masina ta este un hummer si are culoarea in functie de ce culoare alegi la inceputul jocului!
Directia Masinii
Directia Masinii
Trupa rock are nevoie de toate instrumentele pentru concertul din seara aceasta. Camionul lor este insa defect si s-au decis sa care instrumentele pe motociclete. Ajuta-i sa transporte echipamentul in siguranta conducand cu mare atentie.
Conduci Limuzine
Conduci Limuzine
Daca iti place luxul dar in acelasi timp vrei sa il imbini si cu masinile sport acest joc este potrivit pentru tine . Participi la o cursa cu masini de tip limuzina intr-un oras in care traiesc numai oameni bogati.