Cursa ciudata - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa ciudata

Participa la aceasta cursa incendiara impotriva unui adversar de temut. Scopul este sa ajungi la linia de final primul. Secretul este sa iei curbele din scurt si sa nu il lasi sa te depaseasca. Succes!

Instructiuni Cursa ciudata:
sagetile

Adaugat la data 2 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,932

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa ciudata
Cursa ciudata

Jocuri asemanatoare

Conduci masini 3d
Conduci masini 3d
Tot ce trebuie sa faci este sa eviti luminile rosii si pietonii de aceeasi culoare. Spoturile verzi iti accelereaza masina iar pietonii galbeni te recompenseaza cu bani. Distractie placuta si castiga acesta cursa!
Masini Cadilac
Masini Cadilac
Este un joc pentru cei carora le place sa aduca modificari masinilor cu personalitate.
Gta cu Banditi
Gta cu Banditi
Condu masina in locul indicat.Scapa de elicopterul politiei. Apasa ZUM SPIEL in dreapta jocului jos.Apoi apasa spilen starten pentru a incepe.
Masini Aro
Masini Aro
Un joc special facut pentru tine, ca cetarean roman, care iti ca pune la incercare reflexele si coordonare specifica romanului, care s-a obijnuit cu masinile autohtone
Jocuri Drifturi Auto
Jocuri Drifturi Auto
In acest joc masini trebuie sa faci cat mai multe dirfturi pentru a putea invinge adversarul. Ai de ales intre 2 optiune: o batalie intre 2 masini sau pe modul de timp. Eu as recomanda batalia deoarece iti pune in evidenta abilitatile. Se recomanda sa se foloseasca mouse-ul deoarece masina devine mai usor de controlat. Doar miscand mouse-ul spre stanga sau spre dreapta vei putea face cu masina drifturi controlate si cu click stanga vei putea pune frana. Ai de alea intre 3 masina una mai performanta ca alta.