Cursa ciudata - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa ciudata

Participa la aceasta cursa incendiara impotriva unui adversar de temut. Scopul este sa ajungi la linia de final primul. Secretul este sa iei curbele din scurt si sa nu il lasi sa te depaseasca. Succes!

Instructiuni Cursa ciudata:
sagetile

Adaugat la data 2 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,705

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa ciudata
Cursa ciudata

Jocuri asemanatoare

Jeep-ul Armatei
Jeep-ul Armatei
Tocmai ai pornit in drum inspre baza ta din armata . Pe drum se pare ca ai fost atacat de inamici care arunca cu bombe in tine . Insa ceea ce nu stiu dusmanii tai este ca jeep-ul tau poate sa arunce si el bombe . Arunca cu bombe in toate elicopterele.
Tuneaza Maserati
Tuneaza Maserati
Maserati, este o firma foarte mare de automobile, care nu produce multe modele, dar cand le produce, sunt excelente. Masinile acestea luxoase nu au nevoie de nici o aranjare, dar pentru pasionati, exista si cateva piese de montat.
Iceracer
Iceracer
Conduci o masina special creata pentru mersul prin zapada
Directia Masinii
Directia Masinii
Trupa rock are nevoie de toate instrumentele pentru concertul din seara aceasta. Camionul lor este insa defect si s-au decis sa care instrumentele pe motociclete. Ajuta-i sa transporte echipamentul in siguranta conducand cu mare atentie.
Atv-ul Furios
Atv-ul Furios
Acest ATV se numeste Furia pe 4 roti, deoarece este un vehicul foarte rapid, si care scoate un zgomot infernal, atunci cand demareaza. Condu-l pe traseul plin de obstacole si incearca sa termini cursa intr-un timp cat mai scurt.