Cursa ciudata - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri cu masini cu Cursa ciudata

Participa la aceasta cursa incendiara impotriva unui adversar de temut. Scopul este sa ajungi la linia de final primul. Secretul este sa iei curbele din scurt si sa nu il lasi sa te depaseasca. Succes!

Instructiuni Cursa ciudata:
sagetile

Adaugat la data 2 Decembrie 2009 de catre
Vizualizari: 1,858

5.00 5.00 5.00 5.00 5.00
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Cursa ciudata
Cursa ciudata

Jocuri asemanatoare

Tunezi Audi Q7
Tunezi Audi Q7
In acest joc ce face parte din categoria jocuri cu tunning auto tu ai misiunea de a tuna un audi q7 si sa o faci sa arate ca cea mai frumoasa masina din lume. Acesta este un joc in care trebuie sa-ti folosesti imaginatia si sa tunezi masini.
Jocuri Need for Speed
Jocuri Need for Speed
Acest joc face parte din categoria jocuri masini. Te intreci la liniute cu masini tunate la cele mai bune saloane de tunning, iar cel care are masina mai buna si este mai indemanatic va ajunge primul si va castiga. Poti incerca si alte jocuri need for speed sau alte jocuri gratis.
Soferul Masinii
Soferul Masinii
Participi la o cursa formidabila cu masini in care trebuie sa acumulezi cat mai multi bani lovind omuletii in galben.
ATV Extreme
ATV Extreme
Cursa pe nivele cu ATV-uri, unde culegi tot felul de semne marcate cu X pentru mai multe puncte. Incearca sa termini toate nivelele in cel mai scurt timp posibil, si vezi daca esti cel mai bun la acest joc, comparandu-ti timpii cu al altor copii.
Cursa cu Jetski
Cursa cu Jetski
Te afli pe apa cu una dintre animalutele alese de tine si trebuie sa le intreci pe celelalte animale care concureaza impotriva ta pe acele jet ski-uri