Puzzle cu Flori - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle cu Flori

Iata un puzzle interesant si destul de usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa potrivesti piesele pe plansa din stanga. Jocul iti propune diferite imagini pe care le poti vedea in partea de jos

Instructiuni Puzzle cu Flori:

Adaugat la data 30 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 9,358

4.25 4.25 4.25 4.25 4.25
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (26 August 2010)
bn tu

Reporteaza
Vizitator (23 Junie 2010)
:@
Reporteaza
Vizitator (9 Junie 2010)
salutcefaci
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle cu Flori
Puzzle cu Flori

Jocuri asemanatoare

Puzzle Cuburi 2
Puzzle Cuburi 2
Elimina grupurile de cuburi care au aceeasi culoare inainte ca randurile sa atinga partea superioara. Apasa pe simbolurile afisate in casuta POW pentru a obtine puncte, a incetini sau accelera jocul sau pentru a schimba culoarea cuburilor.
Puzzle cu extraterestri
Puzzle cu extraterestri
Jocul este dificil pentru ca aproape toate piesele contin ochi si urechi de extraterestru si esti usor indus in eroarea. In functie de timpul utilizat pentru a rezolva puzzle-ul se calculeaza punctajul. Piesele nu trebuie rotite si se lipesc de plansa atunci cand ajung in pozitia corecta
Puzzle cu Mica Sirena
Puzzle cu Mica Sirena
Un joc puzzle mica sirena. Ajut-o pe sirena sa scape de Ursula gasind perechile cartilor cu personajele din desenele animate "Mica Sirena". Foloseste mouse-ul si intoarce cartile dand click stanga pe fiecare carte. Este un super puzzle online.
Jocuri Puzzle Online
Jocuri Puzzle Online
In acest joc on line te poti juca puzzle pana te vei satura. In acest joc jigsaw trebuie sa refaci imaginea cu rechinul din stanga. Pentru a rezolva puzzle-ul ai la dispozitie un timp de 20 de minute. Atunci cand faci o mutare corecta o sa primesti 100 de puncte, iar pentru fiecare secunda ramasa o sa primesti cate 150 de puncte. Deci ar fi bine sa rezolvi puzzle-ul cat mai repede si vei fi sigur ca punctajul nu va fi depasit de nimeni.
Potriveste Cateii
Potriveste Cateii
Iata un joculet distractiv dar care necesita o foarte buna memorie. Scopul este sa potrivesti imaginile astfe incat sa se formeze perechi. Dar pentru ca imaginile nu pot fi rotite decat cate 2 in acelasi timp, trebuie sa le memorezi pozitia.