Puzzle cu Flori - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle cu Flori

Iata un puzzle interesant si destul de usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa potrivesti piesele pe plansa din stanga. Jocul iti propune diferite imagini pe care le poti vedea in partea de jos

Instructiuni Puzzle cu Flori:

Adaugat la data 30 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 9,519

4.25 4.25 4.25 4.25 4.25
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (26 August 2010)
bn tu

Reporteaza
Vizitator (23 Junie 2010)
:@
Reporteaza
Vizitator (9 Junie 2010)
salutcefaci
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle cu Flori
Puzzle cu Flori

Jocuri asemanatoare

Puzzle cu Jeleuri
Puzzle cu Jeleuri
Un joc care iti starneste apetitul. Daca esti un admirator al ducurilor colorate, mai exact a jeleurilor si te consideri indemanatic atunci trebuie sa incerci acest joc.
Regatul Animalelor
Regatul Animalelor
Intra in regatul animalelor si gaseste diferentele. Ai grija ca nu ai prea mult timp sa gasesti diferentele.
Puzzle de Craciun
Puzzle de Craciun
Mos Craciun se pregateste sa ajunga la tine si sa iti daruiasca niste cadouri , la care tu nici nu te asteptai . In acest joc , va trebui sa il ajuti pe mos sa caute prin cadourile lui , acele cadouri care nu contin aceasta bomba , pe care va trebui sa o eviti.
Puzzle cu Harry Potter
Puzzle cu Harry Potter
In acest joc pietrele magice ale lui Harry Potter trebuie asezate in asa fel incat sa dispara. Foloseste mouse-ul si aseaza trei pietrele pretioase de acelasi fel una langa alta pentru a le face sa dispara. Pentru a da drumul obiectelor speciale se foloseste tasta SPACE. Poti incerca toate jocurile puzzle
The majesty of colors
The majesty of colors
Bine ai venit in lumea unei creaturi care se afla in adancuri. Tu vei fi cel care o sa o controleze si o sa o ajute sa descopere mai mult depsre lumea din jur. Fiecare element care trece prin vazduh sau pe apa poate sa fie atins de tine cu ajutorul tentaculului acestei creaturi. La inceput nu o sa stii excat despre ce este vorba insa cu timpul pe masura ce povestea avanseaza o sa fii cu siguranta captivat de aceasta poveste unica in lumea minunatelor jocuri on line.