Puzzle cu Flori - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle cu Flori

Iata un puzzle interesant si destul de usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa potrivesti piesele pe plansa din stanga. Jocul iti propune diferite imagini pe care le poti vedea in partea de jos

Instructiuni Puzzle cu Flori:

Adaugat la data 30 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 9,439

4.25 4.25 4.25 4.25 4.25
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (26 August 2010)
bn tu

Reporteaza
Vizitator (23 Junie 2010)
:@
Reporteaza
Vizitator (9 Junie 2010)
salutcefaci
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle cu Flori
Puzzle cu Flori

Jocuri asemanatoare

Puzzle Glacial Break
Puzzle Glacial Break
Ajuta-l pe Scrot sa-si dezghete prietenii din Ice Age. Este un joc in care te vei intalni cu Diego, Sid, Menny, Ellie si simpaticii Crash & Eddie. Foloseste sagetile si manevreaza-l pe Scrat, iar pentru a aseza cuburile de gheata foloseste tasta SPACE. Aseaza unul langa altul cuburile de gheata de aceasi culoare.
Puzzle cu Cuburi
Puzzle cu Cuburi
Aceasta este prima parte a jocului unde trebuie sa termini toate cuburile de culori asemanatoare pentru a castiga cat mai multe puncte.
Puzzle Cuburi 2
Puzzle Cuburi 2
Elimina grupurile de cuburi care au aceeasi culoare inainte ca randurile sa atinga partea superioara. Apasa pe simbolurile afisate in casuta POW pentru a obtine puncte, a incetini sau accelera jocul sau pentru a schimba culoarea cuburilor.
Puzzle Slider
Puzzle Slider
Slider Mania este un miniclip care are la baza ideea de puzzle dar care se joaca diferit. De aceasta data, piesele nu trebuie potrivite liber pe plansa ci pot fi mutate in careu utilizand casuta libera.
Puzzle cu extraterestri
Puzzle cu extraterestri
Jocul este dificil pentru ca aproape toate piesele contin ochi si urechi de extraterestru si esti usor indus in eroarea. In functie de timpul utilizat pentru a rezolva puzzle-ul se calculeaza punctajul. Piesele nu trebuie rotite si se lipesc de plansa atunci cand ajung in pozitia corecta