Puzzle cu Flori - Jocuri Zuma Deluxe

AdvertisementJocuri puzzle cu Puzzle cu Flori

Iata un puzzle interesant si destul de usor de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa potrivesti piesele pe plansa din stanga. Jocul iti propune diferite imagini pe care le poti vedea in partea de jos

Instructiuni Puzzle cu Flori:

Adaugat la data 30 Novembrie 2009 de catre
Vizualizari: 9,281

4.25 4.25 4.25 4.25 4.25
Tot ecranul   Spune unui prieten   Reporteaza fisier care nu functioneaza

Comentarii:

Vizitator (26 August 2010)
bn tu

Reporteaza
Vizitator (23 Junie 2010)
:@
Reporteaza
Vizitator (9 Junie 2010)
salutcefaci
Reporteaza

Jocuri

Adauga acest joc pe site-ul tau

Puzzle cu Flori
Puzzle cu Flori

Jocuri asemanatoare

Puzzle cu ET
Puzzle cu ET
In acest joc nou puzzle iti propunem ceva inedit. In acest joc extra vei fi nevoit sa refaci o imagine cu extraterestri. Acest joc are un grad de dificultate ridicat pentru ca aproape toate piesele contin ochi si urechi de extraterestru si esti usor indus in eroarea. Incearca sa obtii un timp cat mai bun pentru ca cu cat timpul este mai scurt, cu atat punctajul tau va fi mai mare, si vei putea urca in top. In acest puzzle 2009 trebuie sa folosesti doar mouse-ul.
Puzzle cu Mica Sirena
Puzzle cu Mica Sirena
Un joc puzzle mica sirena. Ajut-o pe sirena sa scape de Ursula gasind perechile cartilor cu personajele din desenele animate "Mica Sirena". Foloseste mouse-ul si intoarce cartile dand click stanga pe fiecare carte. Este un super puzzle online.
Aseaza Bombele
Aseaza Bombele
Robotul acesta se ocupa doar de bombe. Aseaza-le in asa fel incat sa nu te zbori singur in aer, deoarece vei pierde jocul.
Puzzle Plumber
Puzzle Plumber
Roteste portiunile de teava astfel incat apa sa curga in canalul de evacuare. Atunci cand consideri ca bucatile de teava sunt perfect unite activeaza robinetul pentru a da drumul apei.
Puzzle Tribal
Puzzle Tribal
Ansanbleaza rapid acest puzzle, cu cat il aranjezi mai repede cu atat obtii mai multe puncte